raadhuisstraat 25
   3603 av maarssen
   tel 0346 561426

gebitsverzorging bij de kat

 

Februari: Maand van de Gebitscontrole

Ook dit jaar doet Dierenartsenpraktijk Maarssen weer mee met de landelijke “maand van de gebitscontrole”. Gedurende de maand februari kunt u bij Dierenartsenpraktijk Maarssen een afspraak maken voor een gratis gebitscontrole door één van onze dierenartsen en een persoonlijk advies. Ook konijnen en knaagdieren zijn welkom. Bel voor een afspraak 0346 561426.

Logo_MaandvdGebitscontrole

button 1   of bel 0346 561426

 kattandenborstelS

Gebitsproblemen bij katten worden met name veroorzaakt door tandplak en tandsteen. Naarmate katten ouder worden groeit ook de kans op het ontstaan van tandvleesproblemen. Verwaarloosde gebitsproblemen kunnen ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid van katten, variërend van slechte adem tot verlies van tanden of zelfs ontstekingen in belangrijke organen.

   

Maand van de Gebitscontrole
Regelmatige gebitsverzorging is nodig om bovengenoemde problemen te voorkomen. Om het belang van gebitsverzorging onder de aandacht te brengen organiseert PEDIGREE®  in samenwerking met dierenartsen in februari de Maand van de Gebitscontrole. In deze maand wordt grootscheeps de aandacht gevestigd op preventie en verzorging van gebitsproblemen. Consumenten opgeroepen om het gebit te laten controleren en om aan dagelijkse gebitsverzorging te gaan doen. Ook Dierenartsenpraktijk Maarssen verleent hieraan haar medewerking.

Alle informatie van de Maand van de Gebitscontrole en gebitsverzorging is te vinden op: www.gebitscontrole.nl

 

kat-fase0-schoonS
Een schoon gebit.

Kat-fase1-beginnendS

Tandsteen en ontstoken tandvlees.
Kat-fase2-slechtS

Veel tandsteen, ontstoken en teruggetrokken tandvlees.