raadhuisstraat 25
   3603 av maarssen
   tel 0346 561426

Recent lanceerden Royal Canin Nederland en Evident de eerste EHBO App voor kat en hond, een uniek en onmisbaar hulpmiddel voor iedere katten- en hondeneigenaar. Deze App biedt iedereen de mogelijkheid om altijd EHBO voor kat en hond bij de hand te hebben, ook wanneer er geen internetverbinding is. De App biedt naast talloze informatie en tips nog diverse andere handige functionaliteiten. Evident was verantwoordelijk voor strategie, concept en realisatie van de app.


EHBO voor kat en hond

Royal Canin weet dat gezondheid verder gaat dan alleen voeding en heeft daarom samen met dierenartsen deze unieke App ontwikkeld. Met deze App kunt u altijd eerste hulp bieden in geval van nood; een ongeluk zit immers in een klein hoekje, ook voor een kat of hond. In deze nieuwe EHBO App staan ruim 100 onderwerpen met een duidelijke omschrijving van diverse situaties. Daarnaast heeft de App nog andere interessante aanvullende functionaliteiten.

RoyalCiPhoneEHBO
Praktische functionaliteiten voor de gebruiker:
  • Alle belangrijke gegevens van de hond en/of kat altijd bij de hand (zoals, chipnummer, verzekeringsgegevens, belangrijke kenmerken, etc.)
  • Gegevens van eigen dierenarts altijd op zak (Naam ,adres, telefoonnummer en email)
  • Alarmfunctie voor datum van inenten, ontwormen, ontvlooien
  • Weergave dichtstbijzijnde dierenarts met optie voor routebeschrijving en direct contact per telefoon of email
  • Persoonlijke gegevens van hond of kat met één druk op de knop verzenden
  • Direct contact met hulpdiensten in geval van nood (zoals Dierenambulance, 144, Brandweer, Politie, Hulp in het buitenland, Vermist/gevonden)
  • Voedingstips en andere bruikbare tips

    

De EHBO App voor kat en hond kunt u gratis downloaden in de App Store (iPhone) en de Google Play Store (Android). Zoek op ”EHBO voor kat en hond” of scan de QR-code en start direct de download.

ico_google-play

QR-code_EHBO-app-Android

ico_app-store

qr-code_app-store